НОКАУТ има и свои почесни членови. Луѓе без кои многу наши планови и соништа тешко би се оствариле. Пријатели и соработници кои на ваков или онаков начин нè поддржале, заради што сме им благодарни од срце. Нашата почит за:

Македонска Радио Телевизија
Дарко Димитров
Оли Димитров
Евгениј Каревски – Гени
Зоран Поповски
Анета Перевска
Сања Божиновска
Александар Сариевски
Влатко Чачоровски
Михаела Перевска
Синиша Ефтимов
Васко Жолтиот
Бане Томато
Андреј Марјановиќ (дизајн на логото)

Бобан и Даниел Милошевски
Анита и Искра (Камник)
Стојче (Еос Матрикс)
Сефер (ФОН)
Логин (Пасворд)
Филип (Инфомедиа)
Ирина Тошева
Васил Буралиев

Посебна благодарност и за нашите соработници зад објективот:
Кристијан Теодоров
Александар Ивановски
Димитар Петровски
Миладин Паповиќ
Владимир Ристевски
Димитар Апостолов
Кире Галевски

Искрено БЛАГОДАРАМ и за сите медиуми кои секогаш наоѓаат место за НОКАУТ, а посебно за нашите драги пријатели од :
Радио Бубамара
Pixel.mk
Кајгана медиа
Off.net.mk
Музички регистар
Антена 5
Скај Радио
Канал 77
Радио Слободна Македонија
Бекстејџ
Идивиди
Стисни Плеј

На крајот, свое заслужно место во историјата на НОКАУТ добија и нашите семејства и љубови, кои се наши најстроги критичари, но и најгласни поддржувачи. И секако нашите фанови од кои ја добиваме најголемата поддршка веќе цели 20 години! ОСТАНЕТЕ СО НАС!