Ова е посебно место посветено на оние за кои постоиме, твориме, живееме… МЕСТО ЗА ВАС. За нашата публика.

Пишете ни што сакате (само бидете пристојни :)) Пофалете нè, пожалете се, пишете ни стих кој ве допира, кој ве радува, растажува… Пишете ни било што, што ви лежи на душа, затоа што навистина ни значи.

Нема коментари