Јубилеен концерт на 23 Ноември

1998 година, СРЦ Кале беше местото на кое заедно со Авалон Продукција собравме армија фанови на нашиот прв концерт.

Оваа година, на 23 ноември, Нокаут и Авалон се враќаат на истото место, од истата причина – голем концерт!

Честа е огромна.

Освен двата значајни јубилеи – 25 години Авалон и 20 години од првиот концерт на Нокаут, повод за концертот е и промоцијата на нашиот нов, четврти по ред албум.

Билетите ќе можете да ги набавите онлајн преку avalon.mk или во продажната мрежа на Авалон ширум Македонија, по следните цени и категории:

ПАРТЕР 500 денари

ФАН ПИТ 800 денари

ТРИБИНИ 800 денари