Овој Велигден да го прославиме заедно во Kadmo Beach & Club во Охрид.

Овој Велигден да го прославиме заедно во Kadmo Beach & Club во Охрид.

Ве чекаме на 14 април во 22.00 часот

 

Овој Велигден да го прославиме заедно во Kadmo Beach & Club во Охрид.Ве чекаме на 14 април во 22.00 часот 🙂

Posted by Nokaut Unplugged on Thursday, April 6, 2017